18 Temmuz 2016 Pazartesi

PROFESÖR - John Katzenbach

Profesör


Aklının sana oynadığı oyuna ne kadar direnebilirsin?

Psikoloji profesörü Adrian yakında hafızasını kaybedip öleceğini öğrenir. O an aklında tek bir düşünce vardır: Eve gidip hayatına kendi elleriyle son vermek. Ancak birkaç saat sonra yolda on altı yaşlarında sırt çantalı bir kız görür. Hemen ardından bir araç onu zorla alıkoyar ve gözden kaybolur. Profesör şaşkındır. Gördükleri bir illüzyon mudur yoksa gerçekten gözlerinin önünde bir kaçırılma olayı mı gerçekleşmiştir? Eğer öyleyse harekete geçmek zorundadır, zaten kaybedeceği hiçbir şey kalmamıştır.

Sayılı günleri kalmışken ve hafızası ona her an yeni oyunlar oynarken, labirentin içine sıkışmış bir fare gibi ondan yardım bekleyip beklemediğine bile emin olamadığı bu kızı kurtarmaya çalışmak ne kadar mantıklıydı? Hastalığı onun bu bulmacayı çözmesine yardım mı edecekti yoksa gördüğü halüsinasyonlar onu hiç planlamadığı bir sona mı götürecekti?

"Katzenbach'ın kurgu yeteneğine sahip çok az yazar var."
People


PROFESÖR İNDİR

4 yorum:

  1. merhaba. Öncelikle kitap için çok teşekkür ederim. fakat ben görme engelliyim ve kitabı bu formatta maalesef okuyamıyorum. yani şöyle anlatayım:
    pdf belgesinin içeriği tamamen görsel. sanırım sayfalar fotoğraflardan oluşuyor. acaba belgeyi metne dönüştürüp ekleme şansınız olabilir mi? yani görsel olarak değil de bildiğimiz düz metinden bahsediyorum. umarım açıklayıcı olmuşumdur. eğer belge içindeki karakterler görüntü şeklinde değil de düz metin olursa, biz görme engelli kullanıcılar da bilgisayar ya da akıllı cihazlarımızdaki ekran okuyucular aracılığı ile kitabı sorunsuzca okuyabileceğiz. şimdiden ilginize teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba öncelikle yaşadığınız zorluğu bildirdiğiniz için çok teşekkür ederim, bundan sonra ekleyeceğim kitapların e pub versiyonlarını bulabildikçe, dönüştürebildikçe koymaya özen göstereceğim.İstediğiniz bu kitabında e pub versiyonunu aradım lakin bulamadım, taraması iki sayfa yan yana olacak şekilde yapıldığı için dönüştürünce de ortaya anlamlı bir şey çıkmadı ama sizin için birkaç yere düzeltilme olanağının olup olmadığını soracağım ve farklı taraması çıkarsa diye not alacağım, aradığınız başka kitaplar olursa lütfen bildirmekten çekinmeyin.İyi günler.

      Sil
  2. bu arada ben belgeyi birkaç tane optik karakter tanıma programı ile taradım fakat maalesef ortaya birbirinden anlamsız, yabancı ve garip karakterlerle dolu bir metin çıktı ve haliyle okumak pek mümkün olmadı.
    keşke kitabın epub formatlı e-kitap versiyonunu bulabilsek ya da daha düzgün taranmış sayfalardan oluşan bir versiyonunu...

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkür ederim. ilginiz, düşünmeniz yeter. bulamasanız da hiç sorun değil. duyarlı davrandınız ya benim için önemli olan bu. sağolun tekrar.

    YanıtlaSil