7 Nisan 2016 Perşembe

Assassin's Creed Rönesans - Oliver Bowden



“AİLEME İHANET EDENLERDEN İNTİKAMIMI ALACAĞIM. BEN EZIO AUDITORE DA FRIENZE. BEN BİR ASSASİN’İM...”

HAKİKAT KANLA YAZILACAK!

İtalya'nın soylu ailelerinin ihanetine uğrayan genç bir adam destansı bir intikam yolculuğuna çıktı.

Yozlaşmanın kökünü kazımak ve ailesinin onurunu temizlemek için Assasin sanatını öğrenecekti.

DEVRİMİN KIZI - Amy Engel (The Book Of Ivy #2)




Amy Engel - Devrimin Kızı The Book of Ivy Serisi 2. Kitap

Ben Ivy Westfall. Kurucunun kızı.

Nükleer bir savaş sonrası hayatta kalan az sayıdaki insandan biriydim. 16 yaşında kendimi bir güç savaşının ortasında buldum. Annemin katilinin oğluyla evlenmeye zorlandım. Görevim o kadar da zor değildi. Devrime öncülük edebilmem için kocamı öldürüp ailemin yönetimi ele geçirmesini sağlamalıydım, o kadar…

2 Nisan 2016 Cumartesi

EJDERİN ATEŞİ - G.A.Aiken (Ejder Serisi #5)


Rhona zorlu mücadeleler için yetiştirilmiş, savaşçı bir ailenin ilk kızı olarak şöhretini güçlükle elde etmişti. Fakat şimdi, bir dişinin sadece doğurmaya ve mağarada beklemeye yaradığını düşünen, Kuzeyli erkek ejderhaların yanında savaşmak durumunda. Ama Rhona'ya göre sadece aptallar ve deliler onu en iyi yaptığım şeyden,yani türünün düşmanlarını yok etmekten alıkoymaya çalışabilir.

BRAND CLAN SERİSİ - Maureen Smith



Arzular, karanlık çöktükten sonra daha derinden alev alır.

Lena Morrisson gündüzleri, başarma hırsı ile dolu bir yazardır. Geceleri ise Chichago'nun en başarılı erkeklerinden bazılarına eskortluk yapmaktadır. Seks, menüsünde yoktur. Onun işi, seçkin müşterilerine eşlik etmek ve parlak zekâsıyla onların sohbetlerine dahil olmaktır. Lena ek gelir elde etmekten hoşlanmaktadır. Dahası, güzelliğine ve beynine hayran kaldıklarını hissetmeyi sever.

BLACKSTONE SERİSİ - Raine Miller



Çırılçıplak bir tutku. Gizlenen gerçekler. Unutmayacağınız bir aşk.

Londra Üniversitesi'nde sanat eğitimi alan Amerikalı bir öğrenci ve yarı zamanlı bir fotomodel olan Brynne Bennet, yaşadığı trajediye rağmen hayatını yeniden bir düzene sokmuştu. Ta ki başarılı işadamı Ethan Blackstone, Brynne'in çıplak fotoğrafını satın alana kadar...

KÜTÜPHANECİ - Logan Belle


Kölelik ve Hakimiyet, Sadizm ve Monarşizm.

Pin-up kraliçesi Bettie Page'in yüzyıla ilham veren erotik cazibesinden ilham alan bu romanda Logan Belle, utangaç bir kütüphaneciden cinselliğini keşfe çıkan cüretkar ve tutkulu bir kadın karakter yaratıyor. Regina.

1 Nisan 2016 Cuma

EJDERHALARIN KADERİ - Morgan Rice (FELSEFE YÜZÜĞÜ #3)


Felsefe Yüzüğü 3 - Ejderhaların Kaderi                    























Felsefe Yüzüğü serisinin üçüncü kitabı, bizi, Thor'un bir savaşçı olmak için Ateş Denizi'nden Pus Adası'na kadar yaptığı destansı yolculuğun derinliklerine götürüyor. Dünyanın en seçkin savaşçılarına ev sahipliği yapan bu acımasız yerde eğitimlerine devam eden Thor'un güçleri ve yetenekleri artmaktadır. Lejyon üyeleri hayal edebileceklerinin ötesinde olumsuzluklarla mücadele ederken, arkadaşlıkları da gelişmektedir. Ancak inanılmaz canavarlarla karşı karşıya geldiklerinde, Yüzlük, herkesin kurtulamayacağı bir ölüm kalım meselesine dönüşecektir.