28 Temmuz 2016 Perşembe

TEPEDEN TIRNAĞA - Laura Reese

Tepeden Tırnağa

Tutkunun, aşkın ve ihanetin kalbine doğru karanlık bir yolculuğa çıkacaksınız...

Nora, vahşice öldürülen kardeşi Franny'nin katilini bulmaya kararlıdır. Kardeşinin, adı yalnızca M. olarak geçen gizemli bir müzik profesörüyle yaşadığı gizli sadomazoşist ilişkiyi günlüğünden öğrenince hayrete düşer. Cinayetle ilgili sırları açığa çıkarma umuduyla bu tehlikeli ve acımasız adamı baştan çıkarmak için bir plan yapar. Ama bu plan, gizemli bir adamın karanlık kalbine doğru adım adım cehenneme giden bir yolda kâbusla sona erecektir.

80 GÜN VE ARZUNUN RENGİ - Vina Jackson (80 GÜN SERİSİ #1)

80 Gün Arzunun Rengi


İki yabancı... Tutkunun yönettiği, kalp atışlarını hızlandıran bir İlişki...
Kurallara uymaya hazır mısınız?

"Tutku dolu anlatımıyla Arzunun Rengi, erotizmin yeni tonu olmaya aday."
New

26 Temmuz 2016 Salı

İLİŞKİLER SERİSİ (CONNECTİONS) - Kim Karr (3 KİTAP)




Ya "Hayatta bir kez" olabilecek bir şey için ikinci bir şansınız varsa? Trajediyle dolu geçmişi Dahlia London'ın ruhunu tamamen parçalamıştı. Mutlu son onun için bir hayalden bile uzaktı. Ama ya yeni bir başlangıç şansı olsaydı?

Bride Quartet Serisi - Nora Roberts (4 KİTAP)


Çocukluk yılları boyunca evlerinin arka bahçesinde sözüona düğünler düzenleyerek oyunlar oynayan dört arkadaş için çiçekler, fotoğraflar, tatlılar ve diğer tüm ayrıntıları yaşamlarının bir parçasının haline gelmiştir.

Two Dukes of Wyndham Serisi - Julia Quinn (2 KİTAP)

Kayıp Dük

Jack Audley bir hayduttur. Bir zamanlarsa asker. Ve her zaman bir çapkındır. Hayatta en son istediği şeyse, yüzlerce kişinin hayatından ve kadim bir mirastan sorumlu bir asilzade olmaktır. Fakat soylu Wyndham Ailesi’nin uzun zamandır kayıp oğlu olduğu ortaya çıkınca, kaygısız hayatı bir anda sona erecektir. Eğer gayrimeşru olmadığını da kanıtlarsa, o zaman kendisini hiç istemediği bir konumda bulacaktır: Wyndham Dükü.

RIFAT ILGAZ BÜTÜN KİTAPLARI (49 KİTAP)


Rıfat Ilgaz
Roman Yazarı
Mehmet Rıfat Ilgaz, Türk şiir, roman ve öykü yazarı. Özellikle Hababam Sınıfı romanıyla tanındı. Hem yazılarında hem de kişisel hayatında toplumcu bir çizgi devam ettirdi. 
Doğum: 7 Mayıs 1911, Cide, Türkiye
Ölüm: 7 Temmuz 1993, İstanbul, Türkiye
Çocukları: Aydın Ilgaz, Defne Ilgaz, Gönül Ilgaz, Yıldız Ilgaz
Filmler: Hababam Sınıfı, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, Hababam Sınıfı Tatilde, Karartma Geceleri

NAZIM HİKMET BÜTÜN ESERLERİ (30 KİTAP)



DRAKON SERİSİ - Shana Abe (3 KİTAP)











Yüzyıllardır, gizlice kuzey İngiltere’nin yeşil ve sisli tepelerinde yaşayan sıradışı güzellliğin, gücün ve şehvetin yaratıkları, insandan canavara ve sonra yine insana dönüşebilme yeteneğine sahiptirler. Şimdi ise sırları ve hayatları tüm sınırları yok edecek bir cazibenin tehdidi altındadır...

DUMAN HIRSIZI olarak bilinen gözüpek bir mücevher hırsızı Londra polisini şaşkına çevirmektedir. Zengin kurbanlarının iddiaları ise daha şaşırtıcıdır. Bu hırsızın duvarlardan geçebildiğini, havada yok olduğunu ileri sürmektedirler. Ama Longford’un asillerinden karizmatik Christoff gerçeği bilmektedir: Hırsız sıradan birisi değildir. Dragon’ların Alfa lideri olarak, sırlar ölümlüler tarafından öğrenilmeden takımı kaçağı yakalamalıdır. Ne var ki Dragonlar bile hırsızın bir kadın olabileceğinden şüphelenmez.

NARNİA GÜNLÜKLERİ SERİSİ - Clive Staples Lewis (7 KİTAP)



3 FARKLI OKUMA SIRASI MEVCUTUR

JACK LONDON BÜTÜN KİTAPLARI (25 KİTAP)

Jack London 12 Ocak 1876'dan 22 Kasım 1916'ya dek yaşadı. Yaşamı süresince ülkesinde çok büyük bir üne kavuştu. Ancak, ölümünden sonra önce Avrupa sonra da tüm dünyada kazandığı ün Amerika'dakinden çok daha fazlaydı.

Amin Maalouf Bütün Kitapları (12 KİTAP)


25 Şubat 1949 Beyrut doğumlu, kitaplarını Fransızca yazan Lübnanlı yazar. 1976'dan beri Fransa'da yaşamaktadır. Yazar 1993 yılında Goncourt Akademisi Edebiyat Ödülüne layık görülmüştür. Kitapları 40'tan fazla dile çevrilmiş, eserleri Fransa'da ve çevrildiği birçok dilde geniş okur kitlesine ulaşmıştır.

Agatha Christie Tüm Kitapları (70 KİTAP 20 FARKLI TARAMA)






Agatha Christie
Yazar
Agatha Mary Clarissa Miller Christie Mollowan, İngiliz yazar, polisiye edebiyatın en önemli isimlerinden biri ve dedektif Hercule Poirot karakterinin yaratıcısıdır. Mary Westmacott takma adıyla aşk romanları da yazmıştır. Vikipedi
Doğum: 15 Eylül 1890, Torquay, Birleşik Krallık
Ölüm: 12 Ocak 1976, Wallingford, Oxfordshire, Birleşik Krallık
Filmler: Şark Ekspresinde Cinayet, Nil'de Ölüm, On Küçük Zenci, Diğer
Oyunlar: Beklenmeyen Misafir, Briç Masasında Cinayet, Sıfıra Doğru, Zehiri Kim Verdi
Etkileyenler / Etkilendikleri: Arthur Conan Doyle, Edgar Allan Poe, Gilbert Keith Chesterton

Inn BoonsBoro Üçlemesi - Nora Roberts (3 KİTAP)

Boonsboro'daki tarihi otel hem savaşı hem de barışı gördü, el değiştirdi, hatta söylentilere göre periliydi. Şimdiyse Montgomery kardeşler ve onların enteresan anneleri sayesinde büyük bir yenilemeden geçiyor.

Tarihi oteli yenileyen mimar olan Beckett Montgomery'nin sosyal hayatı, pizza yiyip bira içerken işten bahsetmekten ibarettir. Ancak ilgilendiği bir proje daha vardır: On beş yaşından beri öpmeyi beklediği Clare.

EVA DALLAS ÖLÜM SERİSİ- Nora Roberts (DEVAMI SON 8 KİTAP)


Roberts'ın gözüpek kadın kahramanı Eve Dallas, bu defa Cassandra isimli terörist grupla mücadele etmek zorunda kalıyor. Acımasız Cassandra şehrin tarihi yerlerinde bombalarını birer birer patlatırken, masum insanları kurtarmak ve olayı çözmek Eve Dallas ve ekibine düşüyor.Eve, içgüdüleri, yardımcısı Peabody ve yakışıklı kocası Roarke'ın da yardımıyla, canı pahasına bu gizem dolu dosyayı çözmek için zamanla yarışıyor.

EV DALLAS ÖLÜM SERİSİ - Nora Roberts (İLK 8 KİTAP)



Amerika'nın en sevilen aşk ve gerilim romanı yazarlarından olan Nora Roberts'ın tüm kitapları, her zaman en çok satan kitaplar listelerinin baş konuğu oldu. Yürek titreten, gizem ve gerilim dolu aşk öykülerini büyük bir özenle işleyen yazar, okuyucularına bir süpriz yaptı ve J. D. Robb takma adıyla bir dizipolisiye roman yazdı. 'Eve Dallas polisiyeleri' okuyucunun büyük beğenisini kazanınca, polisiye türünde de yetkin bir kalem olduğunu kanıtlayan Nora Roberts, bir süredir takma adından sıyrıldı, artık kendi adıyla yazıyor.

ANAHTAR SERİSİ - Nora Roberts ( 3 KİTAP)




Her zaman İrlanda efsanelerinden etkilenmiş ve kendini o sihirli öykülere yakın hissetmiş olan Nora Roberts, 'Anahtar' üçlemesinin ilk kitabı olan 'Işığın Anahtarı' ile
hayal gücüne açılan kapıyı aralıyor; okurlarını masalsı ve gizemli
bir dünyanın sınırlarında dolaştırıyor.

KARA KULE SERİSİ - Stephen King- E PUB - (7 KİTAP)

Silahşör - Kara Kule Serisi 1.Kitap


Siyahlı adam tehlikeli büyülerle dolu ölüm yolunda kaçıyor, katil kovalıyordu. Bu kovalamaca yolun sonundaki KARA KULE'de sona erecek miydi?Çılgın bir kâhin, konuşan iblisler, ölmemiş bir çocuğun ruhu KARA KULE'de kimleri bekliyordu?...

BRİDGERTON SERİSİ - Julia Quinn (8 KİTAP)


Kadere inanır mısınız? Peki ya kader bir gün yolunuzu aşkla keserse...

Tutkuyu ilişkilerinizde hissederken aşktan korkup her şeyden vazgeçmek zorunda kalırsınız... Bazen imkansızlıklar geçicidir, bazen ise imkansızlıklar hayallerle kesişir...

Julia Quinn, New York Times'in 'Çok Satanlar' listesine giren romanıyla okuyucularıyla buluşuyor. Quinn'in etkileyici üslubu karşısında duygulanacak, gerçek aşkın varlığına inanmaya başlayacaksınız. Bir yandan da gülümsemenizi sağlayacak bu içli aşk romanının her sayfasında kendinizden bir parça bulacaksınız...

KAYIP LORDLAR SERİSİ - Mary Jo Putney (4 KİTAP)


Bir deniz kazasından kurtulan Adam geçmişine dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. Zihnini kurcalayan pek çok soru işareti varken, onu kurtaran ve yaralarını iyileştiren sarı saçlı güzel kadının karısı olduğunu öğrenince çok mutlu olur. Mariah'nın adı ve yüzü ona tanıdık gelmemektedir belki ama dokunuşları, sıcaklığı, yaşattığı tüm duygular "doğru kadın" olduğunu hissettimektedir.

20 Temmuz 2016 Çarşamba

TATLI HESAPLAŞMA - Wendy Higgins

Tatlı Hesaplaşma

Vakit gelmiştir. Savaş artık kapıdadır. Kalbi duru bir Nefilin yeryüzünü iblislerden temizleyeceğine dair kehanetten haberdar olan Dükler, Anna'nın peşine düşmüştür. Anna, hem kendi soyunun hem de tüm insanlığın kaderini belirleyecek olan hesaplaşma gününe kadar saflığını muhafaza etmek zorundadır. İblisleri cehenneme geri gönderecek olan Erdem Kılıcı'nı kullanabilmesi buna bağlıdır. Ama peşindeki iblisler ve yanı başındaki Kaidan Rowe ile işi hiç de kolay değildir. Anna ne pahasına olursa olsun, saflığını ve inancını koruyarak hayatta kalmalı ve iblislerle kozlarını paylaşacakları bu görkemli savaşa öncülük etmelidir.
(Tanıtım Bülteninden)

MURATHAN MUNGAN KİTAPLARI (4 KİTAP)

GEORGE ORWELL KİTAPLARI ( 3 KİTAP)


Parti'nin dünya görüşü, onu hiç anlayamayan insanlara çok daha kolay dayatılıyordu. (...) Her şeyi yutuyorlar ve hiçbir zarar görmüyorlardı çünkü tıpkı bir mısır tanesinin bir kuşun bedeninden sindirilmeden geçip gitmesi gibi, yuttuklarından geriye bir şey kalmıyordu.

İLBER ORTAYLI KİTAPLARI (5 KİTAP)

19 Temmuz 2016 Salı

Brenda Joyce Kitapları (10 KİTAP)



 "Kalbinizi esir alacak." 
-Johanna Lindsey-

"Brenda Joyce engelsiz tutkular ve ateşli sahneler yaratmakta rakip tanımıyor." 
-Romantic Times-
(Tanıtım Bülteninden)

"Aşkın, trajedinin, zaferin ve mutluluğu yakalamak için geçmişi geride bırakmanın hikâyesi. Macera, romantizm ve yeni başlangıçlardan keyif alanlar kaçırmamalı."
-My Book Addiction-

Philippa Gregory Kitapları (6 KİTAP)


Bir kralın aşkı için birbiriyle savaşan iki kız kardeşin hikâyesi..

Mary Boleyn, on dört yaşında, masum bir kız olarak kraliyet sarayına geldiğinde, VIII. Henry'nin gözlerini kamaştırır. Gördüğü ilgiyle tüm varlığı alt üst olan Mary, hem altın prensine aşık olur, hem de gayrıresmi kraliçe olarak her geçen gün artan rolüne. Ancak öyle bir an gelir ki, kralın kendisine olan ilgisi gittikçe sönmeye başladığında, ihtiraslı planlar yapmakta olan ailesinin piyonuna dönüştüğünü fark eder ve en yakın arkadaşından uzaklaşmaya ve rekabet etmeye zorlanır: Kız kardeşi, Anne Boleyn'den. İşler iyice çığırından çıktığında ailesine ve kralına baş kaldırması gerektiğinin farkına varır ve kaderinin iplerini kendi eline alır.

GÖRÜNMEZ - David Levithan, Andrea Cremer

Görünmez


Görünmezlik Laneti Taşıyan Bir Çocuk: Stephen
Stephen görünmez olarak yaşamaya alışkındır. O böyle doğmuştur: Görünmez. Lanetli.

Ve Tüm Dünyada Onu Görebilen Tek Kişi: Elizabeth
Elizabeth bazen görünmez olabilmeyi dilemekte, görünmediği takdirde onu kimsenin incitmeyeceğini düşünmektedir.

HER GÜN - David Levithan

Her Gün


Her gün farklı bedende. Her gün farklı hayatta. Her gün aynı kıza âşık.

Uyandım. Anında kim olduğumu anlamam gerekti. Mesele sadece bedenim de değil… gözlerimi açtığımda kolumun renginin açık mı koyu mu olduğu, saçımın uzun mu kısa mı olduğu, şişman mı zayıf mı olduğum, kız mı erkek mi olduğum, yara bere içinde mi yoksa pürüzsüz mü olduğum… Her sabah farklı bir bedende uyanıyorsanız, vücut en kolay alışılan şey. Kavraması güç olabilen ise bedenin önceden yaşamış olduğu hayat. Her gün başka biriyim. Ben, kendimim; kendim olduğumu biliyorum ama ayrıca başka biriyim de. Hep böyle olageldi.

Zaten Onu Hiç Sevmedim Ki - Claudia Carroll (STİLETTO DİZİSİ)



Stiletto dizisi 2 yeni kitapla devam ediyor…


Cassandra ile tanışın!
28 yaşında…
Güzel ve zeki...
Meşhur Tattle dergisinde kendine ait bir köşesi bile var.
Yalnız kalplere, aradığı aşkı bulamayanlara bu köşeden rehberlik ediyor.

KALPTEN KALBE - Kat Martin

Kalpten Kalbe


Bir deniz kazasında yaralanınca korsanlar tarafından esir alınan cesur Viking savaşçısı, Londra'ya getirilir. Bir sirkte, kafes içinde kilitli tutularak gezdirilmektedir. Dilini bilmediği bu ülkede, kafesin içinde sadece kendi dilinde konuşarak yardım istese de, hiç kimse onu anlamamaktadır. O güne dek…

YALNIZLAR ADASI - Lisa Kleypas



Altı yaşındaki Holly yağmurlu bir akşam, aile olarak bildiği tek kişi olan annesi Victoria’yı
kaybettikten sonra konuşmaz olmuştu. 

Mark Nolan’ın hayatında ihtiyaç duyduğu son şey ise altı yaşındaki bir kız çocuğuydu.
Ancak o da kaybettiği kardeşinin bu sessiz çocuğunun hayatını güzelleştirmek için her şeyi yapabileceğini fark edecekti. 

GAMBLERS SERİSİ - Lisa Kleypas (2 KİTAP)


Pervasız ve vahşi güzel Lily Lawson Londra sosyetesini kendine yaraşır bir şekilde şaşırtarak keyiflendiriyor… ve bağımsızlığıyla övünmek için bütün kuralları yıkıyordu. Ve şimdi, çaresiz kız kardeşinin kibirli Wolverton Kontu ile istenmeyen bir evlilik yapmasını engellemeye karar vermişti. Hem adil hem de hileli yollarla, acımasızca ortalığı karıştırmayı başardı… Ama yakışıklı düşmanı hiç de ondan geri kalmadı.

Wallflower Serisi - Lisa Kleypas (4 KİTAP)


Epsilon okurlarının Benimle Kal adlı romanıyla tanıştığı, dünyaca sevilen yazar Lisa Kleypas bu kez O Yaz ile okurlarına yeniden merhaba diyor.

Her şeyin bir yaz gecesi başladığı roman, tıpkı yazarın ilk romanı gibi bir solukta okunacak!

"Gerçekten yetenekli bir öykücü."
-Publishers Weekly

THE HATHAWAYS SERİSİ - Lisa Kleypas (5 KİTAP)


Kapı savrularak açıldı. Amelia gölgelerin değiştiğini, odanın içinde birinin varlığını hissetti. Korkuyla döndüğünde Cam Rohan’ın kapıda durduğunu gördü. Kalbi müthiş bir güçle atmaya başladı. Rohan bir rüyadan fırlamış gizemli bir hayalet gibiydi.

Yavaşça kıza yaklaştı. O yaklaştıkça Amelia etrafındaki her şeyin yerinden söküldüğünü, uzaklaştığını, onu her tehlikeye açık ve savunmasız bıraktığını hissediyordu.

Uzun bir sessizlikten sonra Cam nihayet konuştu. “Romanlar seni çağıran yoldan gitmeni, hiç arkana bakmamanı söyler. Çünkü seni ne gibi maceraların beklediğini bilemezsin.”

KULE EFENDİSİ - Anthony Ryan (KUZGUNUN GÖLGESİ #2)

Kule Efendisi

Kuzgunun Gölgesi serisi ikinci kitabıyla fantastik yolculuğuna devam ediyor!

Ben eşine Al Sorna hakkında bütün bildiklerimi eksiksiz bir şekilde anlatırken general zevk kölesiyle birlikte aşağıdaydı. Alltor önümüzde yanarken saatler boyunca konuşmuştum. Generalin eşi meraklı bir kadındı ve pek çok sorusu vardı ama nedense Umut Katili'nin yeteneklerini abartmaya meyilli gibiydi.

KIZIL KRALİÇE - Victoria Aveyard

Kızıl Kraliçe



İnsanların Kana Göre Sınıflara Ayrıldığı, Bir Düzen… Büyülü, Tanrısal Yetenekleriyle Diğerlerine Hükmeden Gümüşler, Onların Gölgesinde Hayatta Kalmaya Çalışan, Sıradan Kızıllar… İktidar Tehlikeli Bir Oyundur. Peki, Kazanmak İçin Ne Kadar Kan Kaybetmek Gerekir? Kanla Bölünmüş Bir Dünyada, Kazananı Belirsiz Bir Varoluş Mücadelesi…

Mare Barrow'un dünyasında kanın rengi, varoluşun biçimini belirlemektedir. Doğaüstü yeteneklerle donatılmış Gümüşler, köle gibi çalıştırdıkları ve savaşta ölüme gönderdikleri Kızıllara hükmetmektedir.

ATEŞ HIRSIZI SERİSİ - Terry Deary (3 KİTAP)

Ateş Hırsızı Serisi Seti (3 Kitap)

Prometeus omuzlarını silkti ve kopmuş zincirlerini üzerinden silkeledi. "belki bu dünyada saklanmam," diye mırıldandı.
Prometeus bir Yunan tanrısı. Suçu, Zeus'tan ateşi çalıp insan ırkına vermek. Peki ya cezası? Bir kayaya zincirlenip karaciğerinin bir kuş tarafından parçalanması. Hem de zamanın geriye kalan tüm günlerinde. Ta ki kaçana kadar...Ve işte bu da Aden'e ve benim hayatıma girişi demek. ben kim miyim? (Çok meraklısın, değil mi?) Adım Jim . Ben bir yetimim. İşim mi? Zengin insanların yüklerini hafifletiyorum ben! Prometeus ve ben çok yakın iki arkadaş olduk. Fakat tehlike kapıya dayandığında bazen tanrıların bile yardıma ihtiyaçları olur...

KRALLAR VE BÜYÜCÜLER SERİSİ - Morgan Rice (2 KİTAP)



 “Felsefe Yüzüğü dizisinden sonra yaşamak için bir sebep kalmadığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. EJDERHALARIN YÜKSELİŞİ’nde Morgan Rice bizi troller, ejderhalar, kahramanlık, onur, cesaret, büyü ve kaderinize inanmanın fantastik dünyasına daldırırken, yeni ve harika bir kitap dizisinin de vaadini veriyor. Morgan bir kez daha her sayfada onlar için tezahürat yapmamızı sağlayan güçlü bir karakter seti kurmayı başarmış… İyi yazılmış fantastik edebiyat seven tüm okurların kütüphanesinde bulunması gereken bir kitap.” --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos 1 Numaralı Çok Satan! 1 Numaralı Çok Satan yazar Morgan Rice yeni bir sürükleyici destansı fantezi dizisiyle dönüyor: EJDERHALARIN YÜKSELİŞİ (KRALLAR VE BÜYÜCÜLER—1. Kitap).

KÖLE TÜCCARLARI ÜÇLEMESİ - Morgan Rice (2 KİTAP)

22. yüzyılda yaşanan ikinci İç Savaş, Amerika Birleşik Devletleri’ni yeryüzünden tamamen silmiştir. Bir zamanların görkemli şehri New York’tan geriye kalan şey, savaşı bitiren nükleer bombaların mutasyona uğrattığı Köle Avcıları ve insanlıklarını tamamen yitirmiş vahşilerin kontrolündedir. Şehrin dışına avlanmaya çıkan bu çeteler, en büyük eğlenceleri olan Arena Bir için yeni kurbanlar arar. Bu çetelere esir düşenlerin, akla gelebilecek en barbar yöntemlerle dövüşmeye zorlandıkları Arena’nın sadece tek bir kuralı vardır, kimse hayatta kalmayacak.

GEEK KIZ ARKADAŞLAR ARASINDA - Holly Smale (GEEK KIZ #4)

Geek Kız - 4

Benim adım Harriet Manners ve ben daima bir geek olacağım.

- Ortalama bir insan gözünün, grinin 500 tonunu seçebildiğini,
- Kızılderililerin, her bir fotoğrafın ruhunuzdan bir parça çaldığına inandıklarını,
- Bir yılanın bir kurbağayı tamamen sindirmesinin 50 saat sürdüğünü,
- Bukalemunların 360 derecelik bir görüş alanlarının olduğunu,
- Çikolatanın aşırı miktarda tüketildiğinde ölümcül olabileceğini,
- Her insanın yılda ortalama 6,25 milyon kez gözlerini kırpıştırdığını biliyorum.

EVE SERİSİ - Anna Carey (3 KİTAP)


Hiçbir yer güvenli değildi...

Meslek öğrenmek yoktu, şehir yoktu, geniş yataklı ve manzaralı daireler yoktu. Restoranlarda beyaz masa örtülerinin üzerinde parlak gümüş takımlarla yenen yemekler yoktu. Sadece o oda, lazımlıklardan gelen pis kokular ve çatlayana kadar gerilen deriler vardı.

Her şey kocaman bir yalandan ibaretken kime güvenebilirsiniz?

YEŞİL DENİZ KABUĞU - Sarah Jio

Yeşil Deniz Kabuğu


Yirmili yaşlarda hayat daha kolaydı. Özellikle de konu aşk olduğunda. Biriyle tanışıyordun, sen onları seçiyordun, onlar seni seçiyordu. Birlikte dünyayı fethedebilirdiniz. Paris'e taşınabilirdiniz. Bir sürü çocuk sahibi olabilir veya çiftçilik yapabilirdiniz. Günlük tuttuğunuz zamanlarda yazdığınız her şeyi yapabilirdiniz. Hayaller, parlak, çarpıcı renklerde yaşanacaktı. Hayat sizindi, ikinizindi. Her şeye birlikte göğüs gerip birlikte yaşayabilirdiniz. Hayatınızı birine bağlardınız ve gerisi önemini kaybederdi. Peki ya şimdi?

CROSSFİRE SERİSİ - Sylvia Day ( 4 KİTAP)

Sana Soyundum


Dünyada olay yaratan üçleme nihayet Türkçede!

Crossfire serisi 1. Kitabı...


Ateşle oyna!

Sana Soyundum Amerika'da haftalarca bestseller listelerinden inmeyen, tüm dünyada 38 ülkeye satılan Crossfire üçlemesinin ilk kitabıdır.

DAN BROWN BÜTÜN KİTAPLARI ( 6 KİTAP)


Da Vinci Şifresi satışa çıktığı ilk haftanın sonunda büyük bir başarı kazandı. New York Times'ın 'en çok satanlar' listesine "1 Numara"dan girdi. Aynı zamanda Wall Street Journal, Publishers Weekly ve San Francisco Chronicle'ın 'en çok satanlar' listesinde ilk sıradaki yerini uzun süre korudu. Colombia Pictures kitabın film haklarını satın aldı.

MUSA'NIN GÜLÜ - Ergün Poyraz

MUSA'NIN MÜCAHİTİ - Ergün Poyraz

HAARP KIYAMET TEKNOLOJİSİ - Aydoğan Vatandaş

Haarp - Kıyamet Teknolojisi


17 Ağustos 1999''da yaşanan Gölcük depremi sonrasında birbirinden ilginç senaryolar ortaya atıldı. Bunlardan en ilginci ise ABD ordusu tarafından Alaska''da konuşlandırılan HAARP projesiyle ilgiliydi. Deprem olaylarından ani iklim değişikliklerine kadar birçok felakete sebep olabilecek bu proje nasıl gerçekleştirildi? Projenin amaçları ve etkileri nelerdir? Gölcük depremi suni bir deprem olabilir mi? Daha önce suni deprem deneyleri yapıldı mı? Elinizdeki kitap, bu akılalmaz projeyle ilgli iddia ve soruların cevaplarını arıyor.

18 Temmuz 2016 Pazartesi

HANGİ DÜNYA DÜZENİ - BANU AVAR

Hangi Dünya Düzeni?


Yabancı güçlere ve işbirlikçilerine karşı...
2009 yılı Banu Avar’ın deyişiyle yabancı güçlerin ve içerdeki işbirlikçilerinin gemi azıya aldığı ve bunu açıkça ilan ettiği yıldır… 2009 tarihe bu şekilde geçecektir… Şubat 2009’dan Haziran 2009’a kadar Avrasya televizyonu ekranlarından izleyicilerle buluşan “Dünya Düzeni” adlı programda bu tarihsel döneme dikkat çeken deneyimli gazeteci Avar, “küresel çete” olarak değerlendirdiği güçlerin karmaşık ilişkilerini ve uyguladıkları politikaları Türkiye açısından mercek altına alıyor.

Vatikan ve Tapınak Şövalyeleri - Aytunç Altındal

Vatikan ve Tapınak Şövalyeleri


İhraç malı olarak sadece "Dualar ve Emirler"i olan bir devletin, dünyanın en kalabalık topluluğunu yönetip dünyanın en zengin devletlerinden biri olabilmesi "Vatikan Mucizesi"nden başka hangi kelimelerle tanımlanabilir ki? 2000 yıldır ayakta kalan Hıristiyanlık ve onun en güçlü temsilcisi Vatikan'ın gücünün kaynağı nedir?

Tarihte nice hanedanlar gelip geçmiş, nice devletler kurulup yıkılmışlar, nice barış antlaşmaları en çok 40-50 yıl dayanabilmişken, Papalık bütün bu altüst oluşlardan kendini koruyup ayakta kalmayı başarmıştır. Üstel.K bunu, tüm bu olayları kenarda durup seyrederek değil, tam tersine bütün çalkantıların ve sorunların tam ortasında yer alarak başarmış ve kaybedenler daima başkaları olmuştur.

AŞKIN ŞARKISI - Kylie Scott ( STAGE DİVE SERİSİ #3)

Aşkın Şarkısı

Aşkın Müziği ve Aşkın Ritmi romanlarının New York Times çoksatan yazarı Kylie Scott, Aşkın Şarkısı'nda Stage Dive'ın seksi ve kendini beğenmiş vokalistiyle size uykusuz bir gece geçirtecek!

Stage Dive'ın vokalisti Jimmy her istediğini, her istediği anda elde etmeye alışmıştı; bu ister içki, ister uyuşturucu, ister kadın olsun. Fakat sonu gelmeyen taşkınlıkları hem kendisi hem de grup için bir felakete dönüştüğünde Jimmy ipleri yeniden eline almak zorunda bırakılmış ve onu beladan uzak tutacak yeni asistanı Lena'yla karşı karşıya kalmıştı.

LOLA VE KOMŞU ÇOCUK - Stephanie Perkins

Lola ve Komşu Çocuk


New York Times Çoksatan:
-2012 YALSA En İyi Genç Edebiyatı
-2013 ALA Rainbow Seçkisi
-2012 The Inky Awards Silver Inky Ödülü Adayı
-2011 Goodreads Choice Award En İyi Genç Yetişkin Romanı Adayı

Lola ve Komşu Çocuk, hem tatlı bir aşk hem gerçekçi bir dostluk hem de John Green ve Rainbow Rowell sevenlerin zevkle kucak açacağı bir kendini bulma hikâyesi.